Colivii magice

Coliviile isi gasesc din ce in ce mai mult locul in casele noastre. Eliberati insa pasarile si transformati coliviile in accesorii decorative, romantice si atipice.

O colivie luminoasa
Pentru ca livingul sa fie original, nu ezitati sa lasati lumina sa intre in colivii – luminate de lampi, de luminite de Craciun sau chiar de lumanari.

 

O colivie vegetala
Decorul dvs. nu va fi niciodata atat de idilic. Puneti flori si petale in colivii, pentru zile speciale, pline de romantism.Puteti, de asemenea, sa plantati o floare in interiorul coliviei, o veti putea vedea cum creste din ce in ce mai mare, pana nu veti mai vedea deloc barele coliviei. Alegeti o colivie cu o usa destul de mare, prin care sa puteti strecura inauntru un ghiveci. Daca nu gasiti, puteti alege plante fara pamant,care trebuiesc pulverizate doar o data pe saptamana.

 

 

Colivia cu mancaruri alese
Pentru a nu ceda tentatiei, inchideti-va mancarea intr-o colivie! Simbolic, cedarea la pacat nu a fost nicicand atat de bine reprezentata. Curatati bine colivia si umpleti-o cu bomboane, cu batoane de ciocolata si nu ezitati sa o incuiati cu un lacat, pentru zilele in care tineti regim!


 

O colivie amuzanta
Incuiati in colivie niste papusi voodoo si cei care nu au stiut sa se ridice la inaltimea asteptarilor dvs. vor plati scump! :)……..

Nu ezitati sa bagati in colivii tot ce va trece prin maini, astfel incat ele sa se asocieze cu libertatea si usurinta! Intrebati pasarile odata inchise in colivie cum se simt acum LIBEREEEEE!!!

Coliviile magice fac minuni, de aceea si sunt magice ­čśë

 

Luciana Georgescu

2 Comments

 1. Gia D
  august 23, 2013

  Buna ziua. Cum pot comanda o colivie de la dvs.? Multumesc. Georgiana

  R─âspunde
 2. daniel
  septembrie 10, 2013

  Buna ziua,
  Coliviile prezentate in acest post au rol exemplificativ. Ele pot fi gasite in magazinele specializate in decoratiuni.
  Va multumim pentru interesul acordat!

  R─âspunde

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to top